VOLKAN VIANEN

Recentebeoordeling


4 sterren uit 915 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Volkan Vianen. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 9:21 Heerlijke lamskapsalon besteld, bij de aardige eigenaar. En bedankt nog voor de snelle service en de sausjes.
25 sep 2022 om 20:24 Bezorging dik een uur en het eten was niet echt warm... Veel vlees heel weinig groente. In de salade zaten bevoren verdwaalde frietjes? Wij waren niet tevreden en hebben meer weggegooid dan opgegeten.
24 sep 2022 om 20:25 Eten was 20 min te laat en niet warm helaas
21 sep 2022 om 12:13 Eerste keer dat ik hier eten heb besteld. Was zeer tevreden!Broodje lams showarma was lekker en goed gevuld. De chickenwings waren heerlijk warm en goed van smaak. De levertijd was perfect, werd snel geleverd. Dus kom zeker terug om wat te bestellen.
18 sep 2022 om 21:54 De bezorger zegt; we hadden geen truffelmayo dus de pizza is zonder saus. Ipv dat jullie bellen dat het er niet is hadden we meteen gezegd we hoeven t niet. Zaten ook geen pijnboompitten op. Dit was de laatste keer! Zoveelste keer dat dit fout gaat!
17 sep 2022 om 10:13 Ouderwets lekker en voor de vrijdag snel bezorgd!
22 aug 2022 om 15:01 Yummy pizza! The best !
22 aug 2022 om 0:59 Zoals altijd heerlijke pizza's en snelle bezorging +- 30 aan huis.
21 aug 2022 om 6:04 Walgelijk! Weggegooid
19 aug 2022 om 22:20 Waardeloze zaak 90 minuten wachten op je eten 2 keer moeten bellen Pizza koud en niet gesneden Pasta heel droog
18 aug 2022 om 0:35 Wij bestellen hier vaak. Hoeven nooit lang te wachten en pizza's zijn altijd lekker.
16 aug 2022 om 19:27 Heerlijk gegeten, aardig personeel en snelle bezorging